ResimLink - Resim Yükle
Yaşam

Ak Parti Beyşehir Kadın Kollarından Aşure İkramı

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci ve üyeleri muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.   İçerişehir mahallesi sahil kenarında düzenlenen aşure dağıtımına Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir,..

Ak Parti Beyşehir Kadın Kollarından Aşure İkramı

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci ve üyeleri muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

 

İçerişehir mahallesi sahil kenarında düzenlenen aşure dağıtımına Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Adil Bayındır,  kurum amirleri,  AK Parti Beyşehir ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Aşure programına ilişkin olarak Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci şu ifadelere yer verdi:  “Milli birlik ve beraberliğimizin simgesi olan aşure günümüz Muharrem ayımız tüm İslam alemince kutlanmaktadır. Bizlerde Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi olarak, aşure günümüzü ifa etmek istedik. Katılan tüm misafirlerimizden Allah razı olsun, yiyenlere şifa olsun, inşallah birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Bu vesile ile arkadaşlarımızla beraber yapmış olduğumuz bu etkinlikle de halkımızın hem sorunlarını dinlemiş olduk, hem birliğimizi kuvvetlendirmiş olduk, güçlendirmiş olduk, gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Ekibimin ellerine sağlık Allah razı olsun” dedi.

 

 

 

www.bgrt.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL