ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti’de müracaatlar hız kazandı

      BEYŞEHİR – AK Parti’de aday adaylığı müracaatları konusunda son günler yaklaşırken, Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesi aday adaylarının başvuruları da hız kazandı.        Beyşehir..

AK Parti’de müracaatlar hız kazandı

      BEYŞEHİR – AK Parti’de aday adaylığı müracaatları konusunda son günler yaklaşırken, Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesi aday adaylarının başvuruları da hız kazandı. 
      Beyşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan isimler AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’na müracaat ederek resmen başvurularını yaptılar. Partide aday adaylığı müracaatı yapan isimlere dün yenileri katıldı. Konya İl Genel Meclisi Üyesi Savaş Yılmaz ile Ankara Memur-Sen İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Özşahin de Beyşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA…

AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu teşkilata dün ilk başvuruyu yapan isim İl Genel Meclis Üyesi Savaş Yılmaz oldu. Müracaat dosyasını teslim ettikten sonra gazetecilere neden aday adayı olduğuna ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, il genel meclis üyesi olarak 2 dönemdir ilçenin hizmetinde olduğunu anımsattı. Bu dönem içerisinde çok güzel işler başardıklarını dile getiren Yılmaz, “İlçemize önemli hizmetler kazandırdık. 10 yıllık süreçte kazandığım birikim ve tecrübelerimi sonraki süreçte ilçemizin hizmetinde de kullanmak istiyorum. Beyşehir’e hizmet etmek en büyük idealimdir. Bu ideal doğrultusunda AK Parti bünyesinde Beyşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatı yapıyorum.”dedi. Yılmaz, açıklamasında, Beyşehir’in hizmet eri olacağını da kaydederken, yerel seçim sürecinin Beyşehir, Konya ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

ÜZÜMLÜLÜ ADAY ADAYI…

       Ankara’da memuriyet görevinde bulunduğunu ve aslen Üzümlülü olduğunu belirten Ahmet Özşahin de aday adaylığı müracaatı yapan isimler arasına katıldı.Ankara’da Memur-Sen İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunduğunu vurgulayan Özşahin, teşkilatın adaylık görevini kendisine layık görmesi halinde      başkentte kazandığı deneyimleri Beyşehir’e de aktarmak istediğini belirtti.Özşahin, İlk ve orta tahsilini Üzümlü beldesinde tamamladıktan sonra bir süre ticaretle uğraştığını, 2001 yılında ise Ankara’da memuriyete başladığını belirterek, başkentte sivil toplum örgütlerinde de görev aldığını kaydetti. 

AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise, aday adaylığı başvurusu yapan isimlere müracaatlarının hayırlı olması temennisinde bulundu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL