ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fen Lisesi öğrencilerinin artık “Birikim”i var

BEYŞEHİR-Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesi’nin yayın organı “Birikim” okurlarına ‘merhaba’ dedi. Beyşehir Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Birikim” adlı okul gazetesi, bir eğitim yılı boyunca okulda yapılan çalışma..

Fen Lisesi öğrencilerinin artık “Birikim”i var

BEYŞEHİR-Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesi’nin yayın organı “Birikim” okurlarına ‘merhaba’ dedi.

Beyşehir Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Birikim” adlı okul gazetesi, bir eğitim yılı boyunca okulda yapılan çalışma ve etkinliklerin yer aldığı bir yayın oldu. Her yıl Mayıs ayında okurlarının karşısına çıkacak olan Birikim’in içeriğinde; okul öğrencilerinin il ve ulusal bazda eğitim yılı içerisinde elde ettiği başarılara ilişkin içerik ve haberler, okuldaki kariyer günleri, lisenin tanıtımı, öğretmen ve öğrencilerin kaleme aldığı köşe yazıları, Soma için düzenlenen kermes etkinliği gibi aktiviteler, rehberlik faaliyetleri, sınavlarda dereceye giren öğrencilerle ilgili bilgiler, etüt çalışmaları, projeler, ‘basında okulumuz’  sayfası yer alıyor. Okul gazetesinde Fen Lisesi hizmet binasını yaptıran hayırsever işadamı Fetullah Bayır’a ilişkin bilgilere de yer veriliyor.

Eğitim yılı sonunda yayın hayatına başlayan “Birikim”in yanı sıra, önümüzdeki yıldan itibaren her Şubat ayında bir okul dergisinin de çıkarılmasının planlandığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL