ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

28. Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

             BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın 28. Danışma Meclisi toplantısı hafta sonu  yapıldı. Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Mustafa..

28. Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

             BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın 28. Danışma Meclisi toplantısı hafta sonu  yapıldı. Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Mustafa Baloğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, belde belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri , belde teşkilat üyeleri ile partililer katıldı.

            Ak parti ilçe başkanı Nafiz Huğlu, Belediye Başkanı İzzet Taşçı, İl Genel Meclis üyesi Savaş Yılmaz teşkilat çalışmaları ve ilçeye kazandırılan hizmetler konusunda bilgi verdiler.
             Ak parti ilçe başkanı Nafiz Huğlu konuşmasında ilçe teşkilatının yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.
            “Köy ve mahalle temsilcilerimizden başlamak üzere belde teşkilatlarımız belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe yönetim kurulumuz olmak üzere kurumsallaşmış yapısıyla her zaman her seçime hazır olduğumuzu buradan gururla belirtmek isterim.

            Ülkemizin başındaki terör sorununa rağmen, maalesef son günlerde acılar üstüne acılar yaşıyoruz. Bu acılar bizleri vatandaşlarımızı farklı düşüncede de olsa da etkiliyor. Teşkilatlarımızı daha sıkı bir şekilde çalışmaya, birlik ve beraberliğimizi artırıyor.”
             Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’da belediye başkanlığı dönemindeki çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
            “Güzel bir yaz dönemini geride bıraktık. Festivalle ve arkasından ramazan etkinlikleriyle dolu dolu geçen bir yaz oldu Özellikle  festival Beyşehir’e gerçek anlamda bir kimlik kazandırdı. Sonrasında ramazan sonuna kadar süren ramazan etkinlikleri festival alanında bir Büyükşehir havasında gerçekleşti

            Vuslat parkı ve kültür parkı çok yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı. Bu alan yaklaşık 200 000 metrekare, bu alanı tamamlamak üzereyiz. Burada yapılan yeni kamelyalar insanlar tarafından kullanılmaktadır. Bu sene vuslat parkı ve kültür parkı tamamen hizmete sokarız diye ümit ediyorum.”
             İl Genel Meclis üyesi Savaş Yılmaz teşkilat çalışmaları ve ilçeye kazandırılan hizmetler konusunda bilgi verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL