ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Arıcılar birleşiyor

            Beyşehir Bal Üreticileri Birliği’ni kurmak için Beyşehir Ziraat Odası’nda bir araya gelen bal üreticileri, tek çatı altında buluşmaya karar verdi. Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nın önderlik ettiği buluşma, toplantı..

Arıcılar birleşiyor

 

          Beyşehir Bal Üreticileri Birliği’ni kurmak için Beyşehir Ziraat Odası’nda bir araya gelen bal üreticileri, tek çatı altında buluşmaya karar verdi. Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nın önderlik ettiği buluşma, toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Adem Metli, oda yönetim kurulu üyeleri, Beyşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nurettin Karşıyaka, kurum personeli ile bal üreticileri katıldı.
          Toplantıda, arıcıların birlik olarak tek çatı altında toplanmasının önemine dikkat çekildi. Bal üretiminden satış sürecine kadarki dönemde arıcıların her türlü ihtiyacının karşılanması konusunda birliğin vazgeçilmez bir unsur olduğu belirtildi. Toplantının sonunda birliğin kuruluş müracaatı için kurucular tespit edilerek hazırlıklara başlandı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL