ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Artık top hükümette

           BEYŞEHİR – Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, sona eren ‘kamuda kılık-kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza’ kampanyasının yoğun ilgi görerek hedef olan belirlenen imza..

Artık top hükümette

 

         BEYŞEHİR – Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, sona eren ‘kamuda kılık-kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza’ kampanyasının yoğun ilgi görerek hedef olan belirlenen imza sayısının üzerine çıkıldığını belirterek, ““Ülke genelinde toplanan yaklaşık 11 milyon imzanın 600 bin imza ile en büyük destekçisi Konya olmuştur. Toplanan imzaların genel merkezimiz tarafından başta başbakanlık ve ilgili yerlere ulaştırıldığı andan itibaren artık top hükümette olacaktır”dedi.
          Koçer, kampanyanın son bulmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada, kampanyaya destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Memur-Sen Konfederasyonu olarak ülke genelinde başlatılan sözkonusu kampanyanın 14 Şubat tarihinde sona erdiğini anımsatarak, yoğun ilgi gören kampanyada hedef olarak belirlenen 10 milyon sayısının üzerinde bir rakama ulaşıldığını belirtti. 
          Kampanyanın Beyşehir’de de devam ettiğini, kurulan standlarda toplanan imzaların İl Temsilciliği kanalıyla sendika genel merkezine gönderildiğini ifade eden Koçer, şunları kaydetti: “İlçemizde de kampanyaya katılımın tahminlerimizin üzerinde olduğu, halkımızın özgürlüklere olan susuzluğunun bir göstergesidir. Ülke genelinde toplanan yaklaşık 11 milyon imzanın 600 bin imza ile en büyük destekçisi Konya olmuştur.   Toplanan imzaların Genel Merkezimiz tarafından  başta Başbakanlık olmak üzere ilgili yerlere ulaştırıldığı andan itibaren artık top Hükümette olacaktır. Hükümetin topu taca atmadan biran önce gerekli düzenlemeleri hayata geçirmek için çalışmaları başlatmasını bekliyoruz. Anayasada ve herhangi bir kanunda yeri olmayan, 1982 tarihli darbe döneminin iklimini yansıtan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışanların Kılık-Kıyafet Yönetmeliği marifetiyle ihdas edilen yasak ve sınırlamalar daha fazla gecikmeden tedavülden kaldırılmalıdır. Bu konuda ödenmiş bedeller unutulmadan, yeni bedellerin ödenmemesi için bu düzenleme en kısa zamanda yapılmalıdır.
         Bu konuda kampanyamıza destek olan kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, siyasi parti temsilcilerine, halkımıza, üyelerimize ve duyarlılığı daha hassas olan öğrenci kardeşlerimize  canı gönülden teşekkürü borç biliriz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL