ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başıbüyük’ten şehit yakınları ve gazilere ziyaret

BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü İbrahim Metin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan ve Beyşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Savaş Yılmaz ile birlikte sağlık durumları..

Başıbüyük’ten şehit yakınları ve gazilere ziyaret

BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü İbrahim Metin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan ve Beyşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Savaş Yılmaz ile birlikte sağlık durumları sebebiyle ilçeye bağlı Üçpınar ve Yenidoğan mahallelerinde ikamet eden bazı şehit aileleri ile gazileri evlerine giderek ziyaret etti.
       Gaziler, şehit aileleri ile muhtaç durumda bulunan vatandaşlar için devlet olarak her zaman ne gerekiyorsa yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya hazır olduklarını aktaran Başıbüyük, ziyaretlerinde hasta olan gaziler ile şehit ailelerini geçmiş olsun temennisinde bulunarak acil şifalar dilediklerini söyledi.
       Ziyaretlerinde gazi ve şehit ailelerine herhangi bir ihtiyaç ve sıkıntılarının olup olmadığını sorduklarını ve kendilerine yapılan yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığını görme imkanı bulduklarını dile getiren Kaymakam Başıbüyük, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimize fırsat buldukça yerinde ziyaretler yapıp ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar yapmayı uygun bulmaktayız. Devletimizin sosyal devlet olması yönünde önemli çalışmalar yapan benim de başkanı olduğum Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyetine ve vakıf çalışanlarımıza gösterdikleri bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL