ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özlatun Huğlu Mahallesinde

BEYŞEHİR –  Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun ’un beraberinde Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa..

Başkan Özlatun Huğlu Mahallesinde

BEYŞEHİR –  Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun ’un beraberinde Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can, Belediye Birim Amirleri ve personeli katıldı.
            Cuma namazından sonra Belediye hizmet binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun heyetle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili Birim Amirlerine sorunların biran önce çözülmesi için talimatlar verdi.
           Mahallelerin sorunlarını, vatandaşın öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp, dinlemek için ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Özaltun “ Huğlu’nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz, sorunların en kısa zamanda çözülme kavuşturulması için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
           Huğlu mahalle halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür eden Başkan Özaltun Yerinde Yönetim Yerinde Hizmet projesi kapsamında mahalle ziyaretlerinin devam edeceği bilgisini verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL