ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e yan bakılmıyor 4-0

            75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan ve 90 dakika boyunca rakibe oranla daha üstün taraf olan Beyşehir Belediyespor, yakaladığı birçok gol pozisyonundan da yararlanamazken, bir..

Beyşehir’e yan bakılmıyor 4-0

            75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan ve 90 dakika boyunca rakibe oranla daha üstün taraf olan Beyşehir Belediyespor, yakaladığı birçok gol pozisyonundan da yararlanamazken, bir vuruşu direkten döndü. Müsabakada 43.dakikaya kadar gol sesi gelmezken, bu anlarda kazanılan penaltı atışını Alper kullandı. Kalecinin uzanamayacağı köşeye meşin yuvarlağı gönderen Alper’in golüyle Beyşehir ilk devreyi 1-0 önde kapadı.

            Beyşehir, ikinci yarıya da golü düşünerek başladı. Nitekim 48.dakikada farkı ikiye yükselten gol geldi. Sebahattin’in golüyle durum 2-0 olurken, 55.dakikada ilk golün sahibi Alper yine sahneye çıktı.  Ligde gol krallığına doğru koşan Alper’in attığı golle fark 3’e çıktı. 73.dakikada Adil maçın skorunu belirleyen golü kaydetti ve müsabakayı evsahibi Beyşehir 4-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL