ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in sürpriz konuğu

        BEYŞEHİR-YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Konya’da tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaretinin ardından Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.      ..

Beyşehir’in sürpriz konuğu

        BEYŞEHİR-YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Konya’da tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaretinin ardından Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde incelemelerde bulundu. 
        YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’ya Beyşehir ilçesi ziyareti sırasında YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Şaban Çalış, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve  Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan fakülte ve yüksekokulların yöneticileri eşlik etti. Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindeki heyet ilk olarak Beyşehir Gölü üzerinde düzenlenen yat turuna katıldı. Çetinsaya, ardından tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret etti. Sonrasında Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’ne gelen Prof. Dr. Çetinsaya, burada Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nin alt katında bulunan ve aynı adı taşıyan sanat galerisini ilgiyle inceledi. Daha önce depo olarak kullanılan ancak son yapılan tadilatların ardından sanat galerisine dönüştürülen alanı oldukça beğendiğini belirten Prof. Dr. Çetinsaya, “Selçuk Üniversitesi son derece güzel ve modern bir sanat galerisine sahip olmuş. Bu önemli hizmeti gerçekleştiren ve bu eseri üniversiteye kazandıran başta sayın Ali Akkanat olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
      Ardından Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü sahasında bulunan Anamas Uygulama Oteli’ni ziyaret eden Prof. Dr. Çetinsaya, burada uygulama yapan öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Uygulama Oteli hakkında Rektör Prof. Dr. Gökbel’den bilgi alan Prof. Dr. Çetinsaya, öğrencilerin böylesine önemli bir uygulama sahasına sahip olmasının eğitimleri açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL