ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir, Manavgat Maçına Kilitlendi

  BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Antalya temsilcisi Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları başladı. BEYŞEHİR  75’inci Yıl..

Beyşehir, Manavgat Maçına Kilitlendi

 

BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Antalya temsilcisi Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları başladı.

BEYŞEHİR  75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda antrenör Nail Vurucu nezaretinde dün idmanlara başlayan mavi-beyazlılarda gözler puan cetvelinde 6’ıncı sırada yer alan Manavgat Belediyespor maçına çevrildi.

        İlk devre deplasmanda 4-1 mağlup olduğu rakibini bu defa bu maçın rövanşında Beyşehir’de konuk edecek Martılar, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Bu kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp ateş hattından uzaklaşmak isteyen mavi-beyazlılarda, kırmızı kart cezalısı  Muhammet dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor.

         Grupta Beyşehir iç sahada puan ararken, diğer Konya temsilcileri Selçuklu ve Sarayönü Belediyespor takımları ise deplasmanda puan mücadelesi verecek.

         7’inci grupta 18’inci haftanın müsabaka programı şöyle:

         Beyşehir Belediye-Manavgat Belediye, Demre Belediye-Burdur Şeker, Isparta İl Özel İdare-Selçuklu Belediye, Ispartaspor-Sarayönü Belediye, İhsaniye Belediye-Isparta Emrespor, Kumluca Belediye-Emirdağspor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL