ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Sandık Başına Gitti

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet İlkokulu 1158 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise Cumhuriyet İlkokulu 1164 numaralı sandıkta oy kullandı. AK..

Beyşehir Sandık Başına Gitti

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet İlkokulu 1158 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise Cumhuriyet İlkokulu 1164 numaralı sandıkta oy kullandı. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu da, Konya’da oyunu kullandıktan sonra Beyşehir’de seçim merkezlerini ziyaret ederek, görevlilere kolaylıklar diledi.
          Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte ilçedeki seçim merkezlerine yönelik yaptığı ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Konya’da oyunu kullandıktan sonra Beyşehir’de olduklarını belirterek, “Beyşehir’de tüm seçim merkezlerini ziyaret ederek, seçim merkezlerinde görevli olan sandık kurullarına kolaylıklar diliyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimleri Türkiye’miz için Konya’mız için yeni bir dönüm noktası olacak” dedi.
          Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay boyunca partilerin seçim çalışmalarını yaptığını belirterek, “Kendilerini sahada tanıttılar, yapacaklarını, geçmişte yaptıklarını millete anlattılar. Anket çalışmaları oldu, onlar ortaya çıktı, en iyi anket en net açıklanacak anket bugün yapılıyor. İnşallah memleketimiz, Konya’mız ve ülkemiz için hayırlı bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum” dedi.
         AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, oyunu kullandıktan sonraki açıklamasında, “Bugün inşallah zafer milletin olacak” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL