ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’den Antalya’ya Çıkarma

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Antalya’ya gezi programı düzenledi. Gezi programına İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları..

Beyşehir’den Antalya’ya Çıkarma

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Antalya’ya gezi programı düzenledi. Gezi programına İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye birim amirlerinden oluşan heyet katıldı.
      Başkan Özaltun ve beraberindeki heyetin Antalya’daki ilk ziyaret durağı 6’ıncı City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı oldu. Buradaki stantları gezen ve ilgililerden bilgiler alan Özaltun ve beraberindekilerin bir sonraki ziyaret durağı Antalya Konyalılar Derneği oldu.
       Dernekte verilen yemek programına katılan Başkan Özaltun ve beraberindeki heyet, Antalya’da yaşayan hemşerileri ile bir araya gelip hasret giderirken bir süre Beyşehir ve bölge üzerine sohbet etme imkanı da buldu.
      Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, yemekte yaptığı konuşmada, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Beyşehir’den gelen heyeti Antalya’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise konuşmasında, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Cengiz’in ‘Biz Antalya’da koskocaman bir aileyiz’ şeklindeki sözlerine vurgu yapan ve Beyşehir’in de Konya’nın 31 ilçesinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Özaltun, ülke genelindeki ve dünyanın farklı yerlerindeki hemşerileriyle birlikte beraber olmaktan her zaman büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, bundan sonra da farklı gezi programlarıyla diğer illerde yaşayan hemşerileriyle de buluşmak arzusunda olduklarını aktardı, “Onlarla hasbihal etmek amacımız. Tabi bugün de bunlardan bir tanesi ve Antalya ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Antalya ziyaretindeki amacımız; hem buradaki belediyeler üzerine belediyecilik fuarını gezmek, hem de 23 Nisan’da başlayıp 29 Ekim’de sona erecek EXPO 2016 fuarı için Beyşehir Belediyemize ayrılan sahayı gezip incelemek ve belediye standımızın yerini görmek  adına buradayız, bu vesileyle hemşerilerimizle de bir araya gelmiş olduk” dedi.
       Özaltun, konuşmasında, her zaman gurur duydukları Konyalı bir başbakana sahip olduklarını da dile getirirken, şöyle devam etti: “Sadece Konya’da değil, Antalya’da, İzmir’de Türkiye’nin farklı noktalarında gerek siyasette, gerek bürokraside, gerek faklı alanlarda Beyşehirli ve Konyalı abilerimiz, kardeşlerimiz var. Ve bu abilerimiz, kardeşlerimiz gerek Konya için gerek Beyşehir menfaatleri için bizlere yardım ediyorlar, bizlere destek oluyorlar. Bu noktada Antalya’daki Konyalılar ve Beyşehirliler dernek başkanlarımıza ve yönetim kuruluna bizlere vermiş oldukları destek ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz”
       Konuşmaların ardından Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Cengiz’e Beyşehir’i yansıtan bir duvar saati ile ilçeye özgü yöresel ürünler ve Beyşehir Belediyespor Kulübü renklerini taşıyan bir atkı hediye etti. Cengiz de Özaltun’a üzerinde ‘Antalya Konyalılar Derneği’ yazılı bir çini verdi.
        Ardından dernek binası önünde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
        Heyetin, Antalya gezi programının büyük bölümüne Antalya Beyşehirliler Derneği (ANTBEYDER) Başkanı İbrahim Kan ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL