ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirliler Arabaşı Çorbasında bir araya geldi

             ANKARA – Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYDER) tarafından 18 Şubat 2012 Cumartesi günü I.Arabaşı Çorbası etkinliği düzenlendi. Yemeğe Ankara’da..

Beyşehirliler Arabaşı Çorbasında bir araya geldi

 

           ANKARA – Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYDER) tarafından 18 Şubat 2012 Cumartesi günü I.Arabaşı Çorbası etkinliği düzenlendi. Yemeğe Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra Beyşehir Belediye Başkanı İzzet TAŞÇI ve Konya Milletvekili Mustafa KALAYCI da katıldı. Etkinlik, BEYDER Yönetim Kurulu üyemiz Fahrettin YOKUŞ’un ev sahipliğinde çok güzel bir havada geçti.
          Etkinliğe BEYDER Genel Sekreteri Ahmet TAŞ ve Yönetim Kurulu üyesi Şeref AVCI ‘nın organizasyonu ile hazırlanan arabaşı çorbasının ikramı ile başlandı. Yemekten sonra ise katılımcılar Türkevine geçerek birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanı buldular.
          Sohbet kısmında Beyşehir Belediye Başkanı İzzet TAŞÇI ve Konya Milletvekili Mustafa KALAYCI bölgemizle ilgili devam eden projeler ile ilgili katılımcılara bilgiler verdiler. Ankara’da böyle bir Derneğin bulunmasının ve hemşehrilerimizi bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu belirterek bu organizasyonu hazırlayan BEYDER Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler ve Derneğin faaliyetlerine her zaman desteklerinin süreceğini söylediler.
          Sonrasında söz alan Vali Muammer MUŞMAL, Türk Bürosen Genel Başkanı Fahrettin YOKUŞ, Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Hasan ÖZOBA ve BEYDER Başkanı Av. Ahmet AKKOCA Dernek faaliyetleri ve bölgemiz sorunlarından bahsettiler. Devamında söz alan katılımcılar da etkinlikle ilgili iyi dileklerini sundular. Etkinliği sonunda Belediye Başkanı İzzet TAŞÇI, Beyşehir’den getirdiği hediyeleri katılımcılara dağıtması ile etkinlik sona erdi.
          Etkinlik görüntü ve fotoğraflarına BEYDER internet sitesi  www.beysehir06.com ve ANKARAdaki BEYŞEHİRliler facebook grubundan da ulaşmaları mümkün olacaktır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL