ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Binbaşı Özdemir’e STK’lardan Plaket ve Yemek

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül ve beraberindeki yönetim kurulu başkan yardımcısı Hasan Ali Şan, yönetim kurulu üyesi Deniz Öztulum, Meclis Başkanı Ali Bilir ile Meclis..

Binbaşı Özdemir’e  STK’lardan Plaket ve Yemek

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül ve beraberindeki yönetim kurulu başkan yardımcısı Hasan Ali Şan, yönetim kurulu üyesi Deniz Öztulum, Meclis Başkanı Ali Bilir ile Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Binbaşı Özdemir’i makamında ziyaret etti.
         Beyşehir’e veda eden Özdemir’e Beyşehir’de görev yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Gül, yeni görev yerinde ise başarı dileğinde bulundu. Binbaşı Özdemir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyşehir’de çalışmaktan son derece memnun olduğunu dile getirdi.

OFF-ROAD KULÜBÜNDEN BİNBAŞI ÖZDEMİR ONURUNA VEDA YEMEĞİ

Öte yandan, Binbaşı Özdemir’in onuruna Beyşehir Off-Road ve Doğa Spor Kulübü tarafından da bir veda yemeği verildi.
        Beyşehir’de verilen yemek programına Beyşehir’in yanı sıra Seydişehir ilçesinden de off-road tutkunları ve kulüp üyeleri katıldı.
        BEYDOF Başkanı Ömer Yürük, Binbaşı Özdemir’in Beyşehir’de görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmaların ilçenin tanıtımına da önemli katkılar sağladığını, Jandarma ile kulüp olarak müşterek birçok çalışmaya imza attıklarını dile getirdi. Yürük, Özdemir’e yeni görevinde de başarı temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL