ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bölge hastanesi mi olacak?

              BEYŞEHİR – Seydişehir’de kamuoyuna yansıyan  haberlere göre, Seydişehir Devlet Hastanesi’ne ek bina yapımından vazgeçildiği, Beyşehir Devlet Hastanesi’nin ise bölge hastanesi yapılacağı ileri sürüldü.            ..

Bölge hastanesi mi olacak?

 

            BEYŞEHİR – Seydişehir’de kamuoyuna yansıyan  haberlere göre, Seydişehir Devlet Hastanesi’ne ek bina yapımından vazgeçildiği, Beyşehir Devlet Hastanesi’nin ise bölge hastanesi yapılacağı ileri sürüldü.

            Yerel basına yansıyan bu iddialar ilçede ortalığı karıştırırken, AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı’ndan yalanlama geldi.

            AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yayınlanan Seydişehir Devlet Hastanesi’ne ek bina yapılmayacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

            Devlet Hastanesi’ne ek bina yapılması için ihaleye çıkıldığını belirten Atalay, ihaleyi kazanan müteahhit firma ile sözleşme imzalandığını belirterek, ek binanın Mart ayı içerisinde temelinin atılacağını bildirdi.

            Beyşehir Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesine dönüştürüleceği yönündeki söylentilere de değinen Atalay, “Komşu iki ilçe halkını bu tür iddialarla karşı karşıya getirmek, bugüne kadar her iki ilçeye de fayda sağlamadı. Hükümetimiz, ülke genelinde gerekli hizmetleri yapmaya devam ediyor. Seydişehir’de yapmış olduğumuz çalışmalarla hastanemizdeki doktor açığı giderildi, hatta bazı servislerde ikinci, üçüncü uzmanlıklara atamalar yapıldı.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL