ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bu Hafta Sonu A.Ö.F. Sınavında Bin 100 Öğrenci Ter Dökecek

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Açık Öğretim Fakültesi Sınav Merkezi’ne dönüştürülen Beyşehir ilçesinde, 14-15 Ocak 2017 günlerinde yeni bir sınav heyecanı daha yaşanacağını belirtti. Bu sınavlara..

Bu Hafta Sonu A.Ö.F. Sınavında Bin 100 Öğrenci Ter Dökecek

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Açık Öğretim Fakültesi Sınav Merkezi’ne dönüştürülen Beyşehir ilçesinde, 14-15 Ocak 2017 günlerinde yeni bir sınav heyecanı daha yaşanacağını belirtti. Bu sınavlara yaklaşık bin 100 öğrencinin gireceği yönünde bilgiler aldıklarını belirten Özaltun, Beyşehir’de bugünlerde yaşanan zorlu kış şartları nedeniyle sınavların yapılacağı Ali Akkanat Kampüsü’nde kar yağışından dolayı yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla İlçe Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yerleşke ve çevresinde sınav öncesi günlerde genel bir kar temizliği çalışması yapacağını söyledi. Özaltun, sınava girecek öğrencilere başarı dileğinde de bulundu.

AÖF SINAV KOORDİNATÖRLÜ’NDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ KULLANILMASI UYARISI

Bu arada, AÖF Beyşehir Sınav Koordinatörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise hafta sonu Ali Akkanat Yerleşkesi’ndeki sınavların sabah oturumlarının saat 09.30, öğlen oturumlarının ise 14.00’te başlayacağı vurgulanarak, “Yaklaşık bin 100 öğrenci Ali Akkanat Turizm ve İşletme Fakülteleri ve Meslek Yüksekokulu ile Seyfettin Süleyman Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sınava girecektir. Sınavla ilgili olarak 500 personel görevlendirilmiş olup, özel araçları ile sınav binalarına gelecek olan görevli ve öğrencilerimizin yol kenarlarına biriken kardan dolayı park sorununu dikkate almaları ve mümkünse toplu taşıma (dolmuş) araçlarını kullanmaları önemle rica olunur” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL