ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çatısı Çöken Salonun Akıbeti Ne Olacak?

  DEREBUCAK-Derebucak ilçesine bağlı Çamlık beldesinde,biriken kar yığınlarının çatısında çöküntü oluşturduğu kapalı spor salonunun akıbetinin yapılacak incelemenin ardındın belli olacağı bildirildi. Belediye Başkanı Ali Özdemir, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, önceki..

Çatısı Çöken Salonun Akıbeti Ne Olacak?

 

DEREBUCAK-Derebucak ilçesine bağlı Çamlık beldesinde,biriken kar yığınlarının çatısında çöküntü oluşturduğu kapalı spor salonunun akıbetinin yapılacak incelemenin ardındın belli olacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Ali Özdemir, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün kar yığınının ağırlığına dayanamayarak çatısı çöken kapalı spor salonu için Konya’dan Bayındırlık İl Müdürlüğü’nden bir ekip istediklerini belirterek, “İnceleme yapacak ekibin vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Buna göre, ya salon tamamen yıkılacak ya da verilecek karar doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa o yapılacak. Şu anda kapalı spor salonumuzda bulunan çöken çatı nedeniyle 100 bin lira değerindeki 5 kilometrelik boruları da çıkaramıyoruz. Çünkü, üzerinde çatının çökmeyen bölümünün de yıkılma riski var.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL