ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dekan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor

  BEYŞEHİR-Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine başlayan Prof.Dr.Adnan Çelik’e “hayırlı olsun” dileğinde bulunmak isteyen kişi, kurum ve kuruluş temsilcilerinin ziyaretleri sürüyor.   AK Parti İlçe..

Dekan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor

 

BEYŞEHİR-Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine başlayan Prof.Dr.Adnan Çelik’e “hayırlı olsun” dileğinde bulunmak isteyen kişi, kurum ve kuruluş temsilcilerinin ziyaretleri sürüyor.

  AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları, Dekan Prof.Dr.Çelik’i makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çelik’e ziyaretinde yeni görevinde başarı diledi. Ziyarete, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da eşlik etti.

  Ziyaretçiler, Prof.Dr.Çelik’e “Beyşehir’e hoşgeldiniz’ derken, üniversitenin yaşayabileceği her türlü sorunda her zaman kendilerinin de yanlarında olduğunun bilinmesini istedi. Ziyaretçiler, fakülte ve meslek yüksekokulu ile birlikte Beyşehir’de çok önemli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, bunun bundan sonra da devam edeceğini umduklarını dile getirdiler.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof.Dr.Çelik ise, Beyşehir’de yeni projeler üretmek gerektiğini, geçmişte yakalanan ivmenin düşürülmeden daha yüksek noktalara taşınması için hep birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL