ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ev Yangını Korkuttu

             BEYŞEHİR –  Edinilen bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi, 606 Sokak’ta bulunan iki katlı bir evin ikinci katında yangın çıktı. Evde oğlu ve gelini misafirliğe gittiği..

Ev Yangını Korkuttu

 

           BEYŞEHİR –  Edinilen bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi, 606 Sokak’ta bulunan iki katlı bir evin ikinci katında yangın çıktı. Evde oğlu ve gelini misafirliğe gittiği için yalnız kalan 72 yaşındaki Mehmet Öztürk, bir koku hissederek durumu zemin kattaki kiracısına haber verdi. Kiracısının üst katı kontrolünün ardından birden parlayan alevlerin ardından çıkan yangın büyüyünce durum itfaiye ekiplerine bildirildi.
            Evdekiler binayı boşaltırken Beyşehir Belediyesi’ne ait bir itfaiye aracı kısa süre içerisinde adrese gelerek yangına müdahale etti. Sağanak yağmur altında uzun süre devam eden yangın söndürme çalışmaları esnasında gözyaşı döken ve feryat eden yaşlı adam, oğlu ve gelinine haber verilmesini isterken polis ekiplerine evde parası olduğunu söyledi.  Yangının uzun uğraşların ardından kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ve polis ekipleri ile birlikte yanan evine giren yaşlı adam, içerisinde para olduğunu belirttiği yanmadığı görülen çantayla merdivenlerden inerken çantayı uzun süre yanından ayırmadı. Bir süre sonra ise oğlu ve gelininin eve gelmesi üzerine rahat bir nefes aldı.
            Yangının çıkış nedeni araştırılırken, evde büyük çapta maddi hasar oluştuğu belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL