ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Festival Başladı

      BEYŞEHİR – Festival saat 20.30’da Mehteran gösterisi ile festival alanında başladı. Festivalin açılış törenine Belediye Başkanımız İzzet Taşcı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan, Kaymakam Muzaffer Başıbüyük..

Festival Başladı

      BEYŞEHİR – Festival saat 20.30’da Mehteran gösterisi ile festival alanında başladı. Festivalin açılış törenine Belediye Başkanımız İzzet Taşcı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan, Kaymakam Muzaffer Başıbüyük konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen halk oyunları topluluğu gösteri yaptı. Çevre belde ve belediyelerin belediye başkanlarına Belediye Başkanımız İzzet Taşçı tarafından plaket verildi.
       Konuşmaların ve gösterilerin ardından protokol ile birlikte festival ateşi yakılmaya geçildi. Festival ateşinden sonra stantlar gezildi.
       Festival’in ilk gününde Gülay konseri vardı. Bu seneki festivalde bisiklet yarışları, motorlu tekne yarışları, yüzme yarışları, dalgıç gösterileri, sürat motoru gösterileri havai fişek gösterileri gibi etkinlikler yer alacak. Ayrıca sırası ile Yalın, Gülşen, Gökhan Tepe, Fettah Can, Emre Kaya, İntizar ve Burcu Güneş sahnede yer alarak Beyşehirlileri coşturacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL