ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

FIAP Başkanı Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Bu yıl Ankara ve Kapadokya’da yapılacak olan FIAP kongresi öncesinde tatilini geçirmek üzere ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelen Busi, İstanbul, Mardin, Gaziantep ve Adana ziyaretinin ardından tatilinin bir..

FIAP Başkanı Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Bu yıl Ankara ve Kapadokya’da yapılacak olan FIAP kongresi öncesinde tatilini geçirmek üzere ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelen Busi, İstanbul, Mardin, Gaziantep ve Adana ziyaretinin ardından tatilinin bir bölümünü de Beyşehir’e ayırdı.
       Beyşehir’de tarihi mekanları gezen Riccardo Busi’ye Fotoğraf sanatçıları Reha Bilir ve Seyit Konyalı da eşlik etti.  Özellikle tarihi  Eşrefoğlu camiinde uzun süre fotoğraflar çeken Busi,  camiye  hayran kaldığını  belirtti.Riccardo Busi ve fotoğraf sanatçıları daha sonra içeri şehir mahallesinde sokak ve yaşam fotoğrafları, tarihi evler, tarihi hamam, eski köprü,içerişehir mahallesi ve günbatımında balıkçı fotoğrafları çektiler.Birlikte yenilen akşam yemeğinde ise Beyşehirli fotoğrafçılarla bir araya gelen FIAP Başkanı  Busi geceyi Beyşehir’de geçirdi.
        Fotoğrafçı sanatçısı Seyit Konyalı,  dünya fotoğrafının en tepesindeki isim olan FIAP Başkanı Riccardo Busi’yi  Beyşehir’de ağırlamanın ilçenin  özellikle görsel anlamda  tanıtımı açısından önemli olduğunu  belirterek, Beyşehir’de fotoğraf sanatının  her geçen gün daha da önem kazandığını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL