ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Firari Kahvehane Saldırganı Tutuklandı

           BEYŞEHİR –  İlçede merkezinde; 21 Ocak günü bir kahvehanede meydana gelen silahlı saldırı olayının firari şüphelisi olarak aranan Mehmet H. polise teslim oldu. Şüpheli Mehmet..

Firari Kahvehane Saldırganı Tutuklandı

           BEYŞEHİR –  İlçede merkezinde; 21 Ocak günü bir kahvehanede meydana gelen silahlı saldırı olayının firari şüphelisi olarak aranan Mehmet H. polise teslim oldu. Şüpheli Mehmet H., yapılan sorgulamasının ardından mevcutlu olarak Beyşehir Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Beyşehir cezaevine konuldu. Şüphelinin daha önce de cinayet suçundan bir süre cezaevinde kaldığı, şartlı tahliyeden yararlanarak son olaydan kısa bir süre önce serbest kaldığı öğrenildi.

           Beyşehir kent merkezinde, Hal İçindeki bir kahvehanede yaşanan ve işyeri sahibi ile kardeşinin yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayına karıştığı ileri sürülen İ.H. daha önce tutuklanmış, olayın diğer faili olduğu ileri sürülen Mehmet H. ise polis tarafından aranmaya başlanmıştı.
          Silahlı kavga olayında tutuklanan şüphelilerin amcaoğulları olan kahvehane sahibi İ.H. ve kardeşi M.H. silahtan çıkan kurşunlara hedef olmuş ve yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL