ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fotoğraf sanatında Beyşehir’in gururu

BEYŞEHİR – Törende Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan  fotoğraf sanatçısı Seyit Konyalı da birincilik ödülünü Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun elinden aldı.          Meram..

Fotoğraf sanatında Beyşehir’in gururu

BEYŞEHİR – Törende Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan  fotoğraf sanatçısı Seyit Konyalı da birincilik ödülünü Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun elinden aldı. 
         Meram Konevi Kültür Merkezi’ndeki ödül törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve fotoğraf sanatçıları katıldı.
        Program, fotoğrafları sergilemeye layık görülen fotoğraf sanatçılarına plaket ve sertifika verilmesiyle başladı. Daha sonra yarışmada ilk 3’e giren fotoğrafların ödülleri verildi. Yarışmada üçüncü olan Çetin Erdem’in ödülünü Başkan Yardımcısı Mustafa Asım Güney, ikinci olan Celal Gezici’nin ödülünü Başkan Yardımcısı Abdi Kalan ve birinci olan Seyit Konyalı’nın ödülünü ise Meram Belediye Başkanı Fatma Toru verdi.
       
Yarışmaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toru, “Jüri üyelerimiz çekilen fotoğrafları değerlendirirken çok zorlandı. Karelerin hepsi birbirinden güzeldi. Fotoğraflar gözümüze ve gönlümüze hitap etti. Bizim göremediğimiz kareleri fotoğraf sanatçılarımız yakaladılar. Yarışmaya katılan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Temennimiz, yarışmanın kış, ilkbahar ve yaz bölümünde de birbirinden güzel karelerin ortaya çıkmasıdır” dedi.
        Meram Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Toru, “Meram’ın bir farklılığı ve bir ayrıcalığı vardır. Meram aynı zamanda bir kültür ve sanat şehridir. Vizyon olarak bunu ön plana çıkarmamız gerekiyor. Bu dönemde Meram’ın gerek sanat ve kültür alanındaki gelişmesini, gerek şehirleşme noktasındaki ivmesini ve gerekse yerel kalkınma ve ekonomik alanlardaki ivmesini hızlandırmış olacağız. Bunun için ekibimizle birlikte seferber olmuş durumdayız” diye konuştu.
        Başkan Toru, yarışmada sergilemeye layık görülen fotoğrafların yer aldığı fotoğraf sergisini de gezerek fotoğraf sanatçılarıyla bir süre sohbet etti ve sanatçılara çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL