ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Güreşçilerimiz minderde fırtına gibi esti

           BEYŞEHİR – Beyşehirli yıldız güreşçiler, minderde adeta fırtına gibi esti. Konya’da 16-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 13-14 yaş grubu okullar arası il birinciliği müsabakaları sona..

Güreşçilerimiz minderde fırtına gibi esti

 

         BEYŞEHİR – Beyşehirli yıldız güreşçiler, minderde adeta fırtına gibi esti. Konya’da 16-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 13-14 yaş grubu okullar arası il birinciliği müsabakaları sona erdi. 
         Beyşehirli güreşçiler, katıldıkları müsabakalarda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
         Beyşehir Belediyespor Kulübü güreş antrenörü Adil Yollar, sporcularının müsabakalarda elde ettiği başarıyla  yine ilçenin gururu olduğunu belirterek, “Geçen ay yapılan gençler müsabakalarında beklenen başarıyı yakalamamıştık. Ama, bu defa yıldız sporcularımız bizi mahçup etmedi ve toplamda 9 derece ile ilçemize dönüş yaptık.  Çalışmadan hiçbir başarının kazanılamayacağını çok iyi biliyoruz. O yüzden, haftanın her günü idman yaparak bu müsabakalara hazırlanıyoruz. Ardından başarı da kendiliğinden geliyor”dedi.Yollar, müsabakalarda kendilerine destek veren kişi ve kuruluşlara da teşekkür etti.
         Müsabakalarda dereceye giren isimler ve okulları şöyle:

Altın Madalya: Mustafa Canıtez (59 kilo Ali Akkanat Ortaokulu), Abdülbaki Ünbaş (66 kilo Beytepe Ortaokulu).

Gümüş Madalya: Şahbaz Şahbaz (73 kilo, Beytepe Ortaokulu), Musa Candemir (53 kilo Atatürk Ortaokulu),

Gümüş Madalya: Yunus Bozdağ (35 kilo, İhsan Kabadayı),Harun Üzümcü (42 kilo, İhsan Kabadayı),Yusuf Kırotu (47 kilo, İhsan Kabadayı),Orhan Pek (53 kilo, Cumhuriyet Ortaokulu). 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL