ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hastaneye hayırsever yardımı

  HÜYÜK-Hüyük’te yaşayan hayırsever Durmuş Akkuş, cami ve okul binasından sonra hastane tefrişatına da maddi destekte bulundu. Hüyük Devlet Hastanesi’nin zeminin yeniden döşenmesi, odaların ve iç duvarların boyanması için gelen..

Hastaneye hayırsever yardımı

 

HÜYÜK-Hüyük’te yaşayan hayırsever Durmuş Akkuş, cami ve okul binasından sonra hastane tefrişatına da maddi destekte bulundu.

Hüyük Devlet Hastanesi’nin zeminin yeniden döşenmesi, odaların ve iç duvarların boyanması için gelen yardım taleplerini geri çevirmeyen hayırsever Akkuş’un bu davranışı yetkililerde memnuniyet yarattı.

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, Hüyüklü hayırsever Akkuş’a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Akgümüş, Hastane Başhekimi Mehmet Kendir, Hastane Müdürü Mevlüt Tenekeci, Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Sarıaslan ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Kayhan’la birlikte hayırsever Durmuş Akkuş’tan yardım talebinde bulunduklarını anımsattı. Akgümüş, “Hastanemize emeği geçen Durmuş Akkuş ve Osman Tekin hocamıza ilçemiz halkı ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Hastanemiz bakım ve onarım çalışmalarının ardından bölgemize daha iyi imkanlarda sağlık hizmeti verecektir.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL