ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İşe Başladığı Gün Elektriğe Çarpıldı

             Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir inşaatın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alçı ustası Yücel Çelebi, mutfak olarak kullanılan odada..

İşe Başladığı Gün Elektriğe Çarpıldı

 

           Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir inşaatın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alçı ustası Yücel Çelebi, mutfak olarak kullanılan odada bulunan elektrikli semaverden kaynaklandığı tahmin edilen kaçak elektrik akımına kapıldı. Olay anında, inşaat dışında olan çalışma arkadaşları geldiklerinde Çelebi’yi devrilen semaverle birlikte yerde yatar vaziyette bulurken, hemen inşaatın elektrik akımını devre dışı bırakarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

            Yaşam belirtisi vermediği belirtilen Çelebi, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık görevlileri ve doktorlar tarafından yapılan uzun müdahalelerin ardından yeniden yaşama döndürüldü. Yücel Çelebi, daha sonra hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Konya’ya sevk edildi. Çelebi’nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

            Olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL