ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma, engelli öğrencilerle piknik keyfi yaşadı

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde Jandarma personeli, engelli öğrencilerle birlikte piknik keyfi yaşadı. Beyşehir’de faaliyet gösteren Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nin ilçeye bağlı Gönen Mahallesi’ndeki yeşil dokusu ile ön plana..

Jandarma, engelli öğrencilerle piknik keyfi yaşadı

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde Jandarma personeli, engelli öğrencilerle birlikte piknik keyfi yaşadı.

Beyşehir’de faaliyet gösteren Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nin ilçeye bağlı Gönen Mahallesi’ndeki yeşil dokusu ile ön plana çıkan Patron Dayı Parkı’nda düzenlediği yıl sonu pikniğine Beyşehir İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Okul Müdürü Mustafa Çelik, Beyşehir Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, okulda eğitim gören öğrenciler, öğretmenler, veliler ve Jandarma personeli katıldı. Jandarma personeli, birlikte piknik keyfi yaşadığı özel öğrencilerle etkinlikte voleybol ve çeşitli oyunlar oynadı, ip atlayarak yaşadığı neşe dolu anlarına ortak oldu.

Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, öğrenci, veli ve personelin kaynaşması için yıl sonunda bahar pikniği yapmak amacıyla biraraya geldiklerini belirterek, “Amacımız; farklı bir mekanda ve ortamda bu bahar etkinliklerini birarada kutlamak istedik. Bir hayırsever vatandaşımız da sağolsun kurbanlık aldı, onları kestik. Burada velilerimiz kendi imkanlarıyla getirdiklerinin yanında bizim hazırladığımız ikramlarla şöyle nezih ve güzel bir ortamda piknik keyfi yaşamaktı. Çocuklarımız ayrıca açık ve temiz havada biraraya geldi. Sağolsunlar komutanlarımız da bize iştirak etti. Çocuklarımıza bir moral ve motivasyon oldu. Buradaki etkinliğe öğrenci ve velilerimiz ve personelimizin tamamını da kattığımızda yaklaşık 150-170 arasında bir katılım oldu. Davetimize katılan komutanımız ve jandarma personeline de teşekkür ediyorum” dedi.

Beyşehir Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ise, düzenlenen piknik etkinliğinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Bahçeci, “Engellilerin sevinçlerini şu an gözlerinden okuyorum. Aileler de tanışıp kaynaştıkları için çok memnun kaldılar. Bu tür etkinlikler inşallah devam edecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL