ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarmada çocuk şöleni

        BEYŞEHİR – Jandarma Komutanlığı’na, okul idarecisi ve öğretmenleri  nezaretinde Jandarma araçlarıyla getirilen Cumhuriyet Anaokulu’nda öğrenim gören yaşları 3 ila 5 arasında değişen minik öğrenciler, Jandarma’ya çiçek..

Jandarmada çocuk şöleni

        BEYŞEHİR – Jandarma Komutanlığı’na, okul idarecisi ve öğretmenleri  nezaretinde Jandarma araçlarıyla getirilen Cumhuriyet Anaokulu’nda öğrenim gören yaşları 3 ila 5 arasında değişen minik öğrenciler, Jandarma’ya çiçek vererek 175.yaşını kutladı. Jandarma’nın rütbeli personeli, kucaklarına aldığı bazı minik öğrencileri severek sohbet etti.
        Jandarma Komutanlığı bahçesinde bulunan Jandarma trafik ve ekip otolarına binerek teşkilatın bünyesindeki araçları da  tanıyan minik öğrencilere daha sonra bina içerisindeki yemekhanede çeşitli ikramlarda bulunuldu. Burada şarkılar söyleyen, marşlar seslendiren minik öğrenciler daha sonra bahçeye çıkarak Jandarma personeli ile birlikte çeşitli çocuk oyunları oynadı. Jandarma personelinin halka yaparak ‘kutu kutu pense’ adlı oyununu oynadığı minik öğrenciler, ziyaretleri esnasında doyasıya eğlenme imkanı buldu, güzel vakit geçirdi.
        Ziyaretinin sonunda Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kapsamında özel olarak yaptırılan dağıtılan şapkalardan giyen minik öğrenciler, gazetecilere toplu olarak asker selamı verdi, “Jandarmayı çok seviyoruz.”dedi.
        Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fadimana Tuncel, Jandarma Teşkilatı’nın 175.yılını kutlamak amacıyla minik öğrencilerle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Çocuklarımızın hem Jandarma mesleğini tanıması, hem de kendilerini farklı sosyal ortamlarda ifade edebilme yeteneğini kazanabilmeleri amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Çok sevindiler, çok mutlu oldular, çok da eğlendiler. Onlar için çok farklı bir deneyim oldu, onlarla beraber bizler de çok mutlu olduk”diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL