ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kutsal Topraklara Uğurlandı

  BEYŞEHİR-Beyşehir’de bir alışveriş merkezinin düzenlediği çekilişte umre seyahati kazanan 10 talihli kutsal topraklara uğurlandı.             Umre talihlileri, Merkez Çarşı Camisi önünde yapılan dualar ve gözyaşlarıyla yolcu edilirken AVM Sahibi..

Kutsal Topraklara Uğurlandı

 

BEYŞEHİR-Beyşehir’de bir alışveriş merkezinin düzenlediği çekilişte umre seyahati kazanan 10 talihli kutsal topraklara uğurlandı.

            Umre talihlileri, Merkez Çarşı Camisi önünde yapılan dualar ve gözyaşlarıyla yolcu edilirken AVM Sahibi Gökhan Ersen, şunları aktardı:

            “Diğer ödül kampanyaları artık klasik hale gelince Umre’ye gönderme gibi bir kampanyayı düzenlemeye karar verdik. Manevi boyutu yüksek bir kampanya ve bizler de işin ticari boyutundan ziyade manevi boyutundan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz.”dedi.

            Yolculuk öncesi duygularını aktaran Umre talihlilerinden Ali Badem, “Kutsal topraklra gdeceğimiz için çok mutluyuz ve o kadar kişi arasından  bana çıkması da yrı bir mutluluk veriyor.  Şimdiye kadar hiçbir yarışmada bir hediye almamıştım ama bu hediye en anlamlısı oldu.”dedi.

            Bir diğer talihli Dr.Tamer Erden ise, böyle bir kalabalıkla Umre’ye gitmekten çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söylüyorum.          

            Allah herkese nasip etsin, mübarek bir yol gidiyoruz. Hayatımın en anlamlı hediyelerinden bir tanesi oldu diyebilirim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL