ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı’nın Kendi Evinde Kanadı Kırık

BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Beyşehir Belediyespor, rakibi Saiteli Kadınhanı Belediyespor’a beklenmedik şekilde mağlup oldu. Mavi-beyazlılar, rakibine  1-0’lık sonuçla yenildi.     ..

Martı’nın Kendi Evinde Kanadı Kırık

BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Beyşehir Belediyespor, rakibi Saiteli Kadınhanı Belediyespor’a beklenmedik şekilde mağlup oldu. Mavi-beyazlılar, rakibine  1-0’lık sonuçla yenildi.
        İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada, rakibin golü 55.dakikada Özgür’den geldi. Karşılaşmada, rakibine karşı üstün bir oyun sergileyip çok sayıda net gol pozisyonu bulmasına rağmen mavi-beyazlılar bu fırsatları değerlendiremedi.
        Karşılaşmanın son dakikalarında Beyşehir’in beraberlik için geliştirdiği ataklar da sonucu değiştirmedi  ve rakip deplasmanda 3 altın puan elde etti.
        Karşılaşmayı tribünlerden Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük de birlikte izledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL