ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Partimizin ve adayımızın sonuna kadar arkasındayız

            BEYŞEHİR – Belediye Başkan adaylarının kamuoyu ile paylaşılmasının ardından yazılı bir açıklamada bulunan Takavcı,  bundan sonraki süreçte aday gösterilen Özaltun’un yanında yer alarak başarılı..

Partimizin ve adayımızın sonuna kadar arkasındayız

            BEYŞEHİR – Belediye Başkan adaylarının kamuoyu ile paylaşılmasının ardından yazılı bir açıklamada bulunan Takavcı,  bundan sonraki süreçte aday gösterilen Özaltun’un yanında yer alarak başarılı olabilmesi için elinden gelen desteği vereceğini belirtti.
            Aday adaylığı sürecinin uzun ve sakin bir ortamda yaşandığını dile getiren Takavcı, bu süreç içerisinde gerek AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatlarının, gerek milletvekilleri ve aday adayı olan arkadaşlarının, gerekse Beyşehir basınının ve Beyşehirli hemşerilerinin tavrının takdirlerin güzelini hak edecek olgunlukta olmasının Beyşehir adına sevindirici olduğunu belirterek, “Bu vesile ile sürece olumlu katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tüm adaylarımıza girecekleri seçim yarışında başarılar diliyorum” dedi. Takavcı, önümüzdeki  mahalli idareler seçimlerinden Ak Parti’nin güçlenerek, yenilenerek ve kan tazeleyerek çıkacağını da ifade ederek şunları kaydetti: “Burada şunu da ifade etmeliyim ki, aday adaylığım sürecinde bir kez daha halkımızın AK Parti’ye gösterdiği teveccüh ve desteklere şahit olmak, ilçesine ve ülkesine hizmet etmeyi kendisine hedef edinmiş birisi olarak bana mutluluk ve motivasyon vermiştir. Bu süreç içerisinde dualarını esirgemeyen, desteğini veren hemşerilerime teşekkür ediyorum.
            Şu bilinmelidir ki hedefinde halka hizmet olan bir anlayışın, bu anlayışı her şekilde ve her konumda yapabilmesi esastır. Hedefimiz bu ülkenin özlenen günlere kavuşabilmesi adına yolda olmaktır.Bundan sonraki süreçte, inşallah aday olan,genç,dinamik ve üst düzey yönetici  arkadaşlarımız Murat Özaltun kardeşimizin tüm hemşerilerimizle birlikte   yanında yer alarak, onların başarılı olabilmeleri için elimden gelen desteği vermemiz gerektiğini belirtiyor, sonuçların partimize, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Kimse bulanık su görüp balık avlamaya kalkmasın, partimizin ve adayımızın sonuna kadar arkasındayım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL