ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şehit ve Gazi Annelerinden Jandarmaya Ziyaret

            BEYŞEHİR – Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Beyşehir temsilcisi Mehmet Gümüşkan ile şehit anneleri, gaziler ve eşleri, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığında askerlik görevini..

Şehit ve Gazi Annelerinden Jandarmaya Ziyaret

            BEYŞEHİR – Türkiye Harp Malülü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Beyşehir temsilcisi Mehmet Gümüşkan ile şehit anneleri, gaziler ve eşleri, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığında askerlik görevini yapan Mehmetçikleri ziyaret etti. 
            Hazırladıkları yemek, pasta, tatlı ve börek tepsileriyle jandarma komutanlığına gelen misafirleri kapıda, Beyşehir Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ve askerler çiçeklerle karşıladı.
            Şehit ve gazi anneleri, yanlarında getirdikleri yiyeceklerden ikram ederek askerlere bu özel günde annelerinin yokluğunu hissettirmemeye çalıştı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyarette askerlere sarılan bazı şehit anneleri, gözyaşlarına hakim olamadı.
            Gümüşkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarma personelinin her yıl şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ettiğini, bu yıl ise kendilerinin ziyaret yaparak vatani görevini yapan Mehmetçiklerin anne özlemini gidermek istediklerini dile getirdi.
            Kaymakam Muzaffer Başıbüyük ile Belediye Başkanı Murat Özaltun’un da hazır bulunduğu ziyarette hatıra fotoğrafı da çektirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL