ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Selçuk-Akkanat İşbirliği

                Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı ile Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile her yıl sosyal, ekonomik ve çevresel konularda sorumlulukların yerine getirilmesine..

Selçuk-Akkanat İşbirliği

 

              Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı ile Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile her yıl sosyal, ekonomik ve çevresel konularda sorumlulukların yerine getirilmesine imkan sağlayacak, toplumun kalkınmasına katkıda bulunacak, lisansüstü ve akademik çalışma yapan kişi ve kurumlara ‘Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ verilmesi kararlaştırıldı.

            2013 yılından itibaren verilmeye başlanacak Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde elemeler sonucu ödül almaya hak kazanan kişi ve kurumlara Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanlığı’nın belirleyeceği para ödülünün yanı sıra, teşekkür belgesi, ödül heykelciği ve plaket takdim edilecek.

            Yarışmanın tarihleri ve başvuru koşullarına ilişkin tüm detaylar önümüzdeki aylarda Selçuk Üniversitesi ve Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı’nin internet sitelerinden duyurulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL