ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ümit Konulu Tiyatro Gösterisi Sahnelendi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve İlçe Milli eğitim Müdürü Musa Konuk Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen tiyatro gösterisini öğrencilerle birlikte izledi. Öğrencilerden büyük..

Ümit Konulu Tiyatro Gösterisi Sahnelendi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve İlçe Milli eğitim Müdürü Musa Konuk Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen tiyatro gösterisini öğrencilerle birlikte izledi. Öğrencilerden büyük alkış alan, ilgiyle izlenen tiyatro gösterisinde öğrencilere Ümit kavramı anlatıldı.
        Bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Özaltun “Öncelikle Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası kapsamında kasım ayından itibaren her ay okullarımızda medeniyet okulu adı altında tiyatro gösterisi yapılıyor. Çocuklarımıza bizi biz yapan değerler tiyatro gösterileri sayesinde eğlendirirken aktarılmış oluyor. Sergilenen tiyatronun ardından çocuklarımıza verilen dergi ve kitaplarla anlatılmak istenen konu hem görsel hem de yazılı olarak öğretilmiş oluyor. Çocuklarımız bu etkinliklerle oldukça mutlu oluyorlar. Çocuklarımızın mutlu olduğu her projede bizler varız ve var olamaya da devam edeceğiz. Medeniyet Okulu Projesine emek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
        Tiyatro gösterisinden sonra öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Ümit konusunun işlendiği dergiler dağıtıldı. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL