ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ziraat Odasın’dan Başkan Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eden Mustafa Ağralı, “Beyşehir Ziraat Odası’nda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz seçimlerde delegelerimiz başkanlığa beni uygun gördüler. Hepsine teşekkür etmek istiyorum. Çiftçilikten..

Ziraat Odasın’dan Başkan Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eden Mustafa Ağralı, “Beyşehir Ziraat Odası’nda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz seçimlerde delegelerimiz başkanlığa beni uygun gördüler. Hepsine teşekkür etmek istiyorum. Çiftçilikten gelme birisi olduğum için çiftçinin sorunlarını yakinen biliyorum. Allah’ın izni ile bu sorunları çözmek için çaba göstereceğim. Bu konuda belediyemizden de gerekli desteği bekliyorum” dedi.
          Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Murat Özaltun, “Geçtiğimiz hafta ilçemizde bir seçim süreci geçirildi ve sonuçlar Mustafa Ağralı Bey’i Ziraat Odası Başkanı yaptı. Allah mahçup etmesin; başta şahsınız olmak üzere tüm ekibinizi tebrik ediyor, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Tarım konusunda Beyşehir’in büyükşehir yasasından aldığı güç ve belediyemizin imkanları dahilinde önü açık. Bize sunulan projeler ile biz de Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizi ve bölgemizi tarım noktasında bir adım ileri götürecek her projenin destekçisiyiz. Sizleri tekrar tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL