ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

Ak Parti Milletvekili Gülay Samancı Beyşehir’de

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesini ziyaret etti. Samancı, kendisine eşlik eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Ali Kamacı, AK Parti İlçe Başkanı..

Ak Parti Milletvekili Gülay Samancı Beyşehir’de

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Samancı, kendisine eşlik eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Ali Kamacı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak ve partili belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Samancı ve beraberindeki partililer, sohbet ettikleri esnafların taleplerini dinlerken bol kazanç dileğinde bulundu.

SAMANCI HUĞLU’DA…

Samancı ve beraberindeki partililer daha sonra Huğlu Mahallesi’ndeki Huğlu Trap-Skeet Atış Poligonu’nda düzenlenen kadınlararası trap atış müsabakalarına katıldı.

Samancı, atış müsabakalarında birinci gelen Yasemin Çekiç’i tebrik ederken ödül ve av tüfeği hediyesini verdi.

Huğlu’da her yıl düzenlenen ancak bu yıl kadınların katılımıyla düzenlenen trap atış müsabakalarında Milletvekili Gülay Samancı da atış yapmanın heyecanını yaşadı.

Samancı, “Huğlu’da her yıl beyefendilerin katılımıyla düzenlenen atış yarışmaları, bu kez hanımların mücadelesine sahne oldu. Hemşerilerimizle hoş sohbetler ederken keyifli saatler geçirdik. Şampiyon olan Yasemin Çekiç’i ve tüm hanımlarımızı tebrik ediyorum” paylaşımında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL