ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

Hüseyin Muşmal Ak Partiden istifa etti.

Ak Parti’den Adil Bayındır’ın aday gösterilmesinin ardından Beyşehir belediye aday adayı Hüseyin Muşmal, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamayla partiden istifa etti. 31 Marta kadar sahada olacağını söyleyen Muşmal’n Beyşehir..

Hüseyin Muşmal Ak Partiden istifa etti.

Ak Parti’den Adil Bayındır’ın aday gösterilmesinin ardından Beyşehir belediye aday adayı Hüseyin Muşmal, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamayla partiden istifa etti.

31 Marta kadar sahada olacağını söyleyen Muşmal’n Beyşehir belediye adayı Adil Bayındır’ın ismini anmadan başarı dileğinde bulunduğu açıklaması başka bir partiden aday olacağı yönünde değerlendirildi.

İşte Muşmal’ın Ak Parti’den istifasını sunduğu o açıklama;

“Değerli Hemşehrilerim, Kıymetli Beyşehirliler

40 yıllık Beyşehir sevdamızla memleketimize hizmetimizi devam ettirmek amacıyla 17 Kasım 2023 tarihinde AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etmiştim.

01.02.2024 tarihinde AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatının Beyşehir Belediye Başkan Adayını tebliğ etmesi üzerine, hemşehrilerimizle bir süredir yaptığım istişareler sonucunda bugün itibariyle AK Parti aday adaylığından istifa ediyorum. AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayına başarılar dilerim.

Halkımızın bu süreçte bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühleri için öncelikle her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Hemşehrilerimizin değerlendirmeleri ve talepleri doğrultusunda aldığımız karar neticesinde Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 tarihine kadar sahada olmaya devam edeceğiz.

Yüce Yaradan memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL