ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

İyi Parti İzzet Taşcı’yı açıklıyor

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. Alınan bilgiye göre;  İyi Parti’nin Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlediği ismin eski Belediye Başkanlarından İzzet Taşcı..

İyi Parti İzzet Taşcı’yı açıklıyor

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. Alınan bilgiye göre;  İyi Parti’nin Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlediği ismin eski Belediye Başkanlarından İzzet Taşcı olduğu ve resmi açıklamanın da bu hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi.

Hava sıcaklıklarının düştüğü bu günlerde Beyşehir’in havasını siyasetteki hareketli dakikalar ısıtıyor. Seçimlere iddialı hazırlanma gayretinde olan İyi parti yaptığı çalışmaların ardından adayını belirledi. Şuana kadar resmi bir açıklama yapılmazken adayın 2009-2014 yılları arasında Beyşehir Belediye Başkanlığı görevinin yürüten İzzet Taşcı olduğu öğrenildi. Aday tanıtımının da bu hafta içerisinde yapılacağı belirtildi.

İZZET TAŞCI KİMDİR ?

1962 yılında Beyşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Beyşehir’de, yüksek tahsilini ise Selçuk Üniversitesi Konya Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü’nde tamamladı.

Askerlik görevinden sonra muhasebeci olarak iş hayatına başlayan Taşcı, 1985 yılından Belediye Başkanı seçildiği 2009 yılına kadar serbest muhasebeci olarak görev yaptı.

1999 yılında Fazilet Partisi’nden belediye meclis üyesi seçilen İzzet Taşcı, Adalet ve Kalkınma Partisininkuruluşunda kurucu üye ve siyasi ve hukuk işleri başkan yardımcısı olarak görev aldı.

2004 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. Adaylık gerçekleşmeyinceKonya il ve Beyşehir ilçe teşkilatlarının talebi üzerine il genel meclis üyesi oldu.

2004 – 2009 yılları arası  Konya İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev alan İzzet Taşcı,2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde Akparti’den Beyşehir Belediye Başkanı seçildi. Taşcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL