ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

Soydan; “MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı olarak cumhur ittifakının adayının yanındayız”

MHP Beyşehir İlçe Başkanı İsmail Soydan, net konuştu “MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı olarak cumhur ittifakının adayının yanındayız” 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Cumhur ittifakının adayı henüz..

Soydan; “MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı olarak cumhur ittifakının adayının yanındayız”

MHP Beyşehir İlçe Başkanı İsmail Soydan, net konuştu “MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı olarak cumhur ittifakının adayının yanındayız”
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Cumhur ittifakının adayı henüz resmen açıklanmazken, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan yaptığı yazılı açıklamada kesin bir dille teşkilat olarak Cumhur ittifakının adayının yanındayız dedi. Soydan açıklamasında şu görüşlere yer verdi ;
“MHP Beyşehir ilçe Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin talimatları ve İl Başkanımız Remzi Karaaslan’ın tensipleri doğrultusunda Cumhur ittifakının adayının yanındadır. MHP’nin devlet geleneğinden gelen bir kültürle emir komuta içerisinde devletin bekası gündeme geldiğinde hiçbir şekilde ‘ama’ demeden, itiraz etmeden genel merkezin talimatları doğrultusunda Cumhur ittifakının adayının yanında olacak ve mertçe her türlü desteği verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyundaki bilgi kirliliği için de bizim resmi açıklamalarımız dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini saygıdeğer Beyşehir halkından rica ediyorum. Yerel seçimlerin başta ilçemiz olmak üzere tüm memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL