ResimLink - Resim Yükle
Spor

Beyşehir’de İki Gün sürecek Bisiklet Festivali Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek Geleneksel Bisiklet Festivali’nde bisiklet sever sporcular, Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre boyunca pedal çevirecek. Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir..

Beyşehir’de İki Gün sürecek Bisiklet Festivali  Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek Geleneksel Bisiklet Festivali’nde bisiklet sever sporcular, Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre boyunca pedal çevirecek.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Bisiklet Topluluğu tarafından Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek iki gün süreli festival, bugün sabah saat 07.45’te bisikletçilerin festival alanından hareketi ile başlayacak.

Festivalin ilk gününde Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka, Çeltek, Armutlu, Gedikli güzergahında pedal çevirecek olan bisiklet severler, geceyi ise Kızıl Kilise kamp alanında çadırlarda konaklayarak geçirecek.

Pazar günü ise turun devamında kamp alanından hareket edecek olan bisiklet severler, Gölyaka, Gölkonak, Yenişarbademli, Kurucuova, Yeşildağ, Karaburun plajının ardından ilçe merkezine kadar pedal çevirerek etkinliği sonlandıracak.

Gölyaka Mındıras bölgesinde düzenlenecek fidan dikimi etkinliğine de katılacak olan bisiklet severlere katılım belgeleri festival alanında düzenlenecek törende verilecek.

Festivale bu yıl 30 ilden 180 sporcunun katılacağı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL