ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polisimiz çok başarılı

          BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki teşkilatın  çeşitli birimlerinde görev yapan komiser yardımcıları ve polis memurlarından oluşan bir..

Polisimiz çok başarılı

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki teşkilatın  çeşitli birimlerinde görev yapan komiser yardımcıları ve polis memurlarından oluşan bir heyet, Kaymakam Başıbüyük’ü makamında ziyaret etti. 
        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Başıbüyük, teşkilap mensuplarının gününü kutladı.

TÜRK POLİSİ DÜNYADA EMSALLERİNDEN DE BİR ADIM ÖNDE…

        Başıbüyük, Emniyet Teşkilatı’nın uzun yıllardır bu topraklarda yaşayan insanların can ve mal güvenliğini, konut dokunulmazlığını, dolaşım hürriyetini sağlamak adına canla başla gayret ettiğini belirterek, “Bunu ülkemizde tarihi derinliklere doğru gittiğimizde de görüyoruz. Ciddi bir tecrübe birikimi muhakkak 168 yıldır oluşmuştur. Kurumsallık bilincinin geliştiğini hep beraber izliyoruz. Gösterdikleri faaliyetlerde bu teşkilat dünyadaki emsal teşkilatlara göre büyük bir kısmının bir adım önünde olduğunu görüyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor. Genç komiserlerimiz, devrin gerektirdiği bütün bilgi birikimiyle görevlerini gerekten tüm teknik unsurlarla donanarak kendini yetiştiriyorlar.”dedi.

KIYMETİ YOKLUĞUNDA ANLAŞILABİLECEK BİR TEŞKİLAT…

        Türkiye’nin bulunduğu konum itibariyle zor bir coğrafyada olduğunu da belirten Başıbüyük, “Dolayısıyla bu zorluklar içerisinde devletin milletiyle birlikte güçlü ve kararlı bir şekilde var oluşunu ve yükseltmesini sağlaması için böyle de olması gerekiyor. Güvenlik birimlerinin kendini çok iyi yetiştirmesi gerekiyor. Bunu da görüyoruz. Polis teşkilatımız başta olmak üzere jandarma ve MİT teşkilatlarımız içinde bulundukları tüm zorluklara, çetrefilli meselelere karşın hakikaten başarılılar. Ben bu konuda teşkilatı kutluyorum. Varlığında ve görevini mükemmel yaptığında, normal hayatına devam eden insanlar fark edemeyebiliyor ama görevini aksattığında ya da yok olduğu zamanlarda asıl ne kadar önemli bir görevi icra ettiği o zaman anlaşılıyor.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL