ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

YRP Başkan adayı Muşmal: “Rektör olacak, dediler, biz başkan olacağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında konuşan Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, “Biz başkan olacağız, Beyşehir kazanacak, hepimiz kazanacağız” ifadelerine yer verdi. Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan..

YRP Başkan adayı Muşmal: “Rektör olacak, dediler, biz başkan olacağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında konuşan Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, “Biz başkan olacağız, Beyşehir kazanacak, hepimiz kazanacağız” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, “Bir kısım çevre, bizim etiket için aday olduğumuzu iddia etti, dediler ki; ‘Rektör olacak’, dedim ki; ‘Beyşehir sevdalısıyım’. Dediler ki; ‘vekil olacak’. Dedim ki ben onlara; ‘Biz Beyşehir sevdalısıyız’. Dediler ki, ‘bakan olacak’.Bunların hepsini duyduk, biz onlara dedik ki; ‘Biz Beyşehir sevdalısıyız, biz bu yola çıktık, biz başkan olacağız, hepimiz kazanacağız, Beyşehir kazanacak, bütün sloganımız hep böyleydi.”diye konuştu.

YRP Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında kendisini tanıtarak neden aday olduğuna ilişkin açıklamalarda bulunan ve bundan sonraki süreçte izleyecekleri yol haritası ve yürütecekleri seçim çalışmaları hakkında da partililere yönelik bilgilendirmelerde bulunan Muşmal, adaylık sürecinde kendisine destekte bulunan  ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

“Tabi biz burada bulunuyorsak, burada bulunma sürecinde teşekkür edeceğim önemli isimler var, bunlardan birisi YRP İlçe Başkanımız Ömer Ceylan, ona özellikle teşekkür ediyorum. Onunla birlikte onun temsil ettiği Beyşehir ilçe başkanlığının yönetim kurulu üyeleri, hepsini tanıyorum, hepsinden Allah razı olsun. Onlara da teşekkür ediyorum.”diye konuşmasına başlayan Muşmal, kadınlar için de ayrı bir parantez açarak, “Siz bakmayın burada iki üç kişi olduklarına, arkamızda çok ciddi bir kadın kolları var. Allah onlardan razı olsun.Onlara da çok teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

“KAZANACAKSAK KADINLARIN MÜBAREK ELLERİYLE VERDİKLERİ OYLARLA KAZANACAĞIZ”

“Bu seçimleri kazanacaksak kadınlarımızın mübarek elleriyle kazanacağız, onların mübarek elleriyle verdikleri oylarla kazanacağız, elbette ki, biz zaten onlara eşlik de edeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Muşmal, bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.

Kendisinin uzun yıllar idari görevlerde bulunduğunu, üniversitenin en tepesinde rektör yardımcılığı ve dekanlık gibi bölümüyle ilgili de pek çok kurulda görevler aldığını hatırlatan Muşmal, konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü:

“ETİKET YAPMAK İÇİN ADAY OLDUĞUMUZU İDDİA ETTİLER”

“Son 10 yılımı idareci olarak  geçirdim, istifa ettim ve üniversitedeki  şerefle yürüttüğüm  mesleğimden istifa ettim ve aday adayı oldum.  Ben aday adayı olduktan sonra,  bazı çok az,  tabi bunların sayıları fazla değil, bir kısım çevre,  bizim etiket yapmak için  aday olduğumuzu iddia ettiler.. Dediler ki, ‘rektör olacak’, ben onlara dedim ki; ‘ben Beyşehir sevdalısıyım’. Dediler ki, ‘vekil olacak’, ben onlara dedim ki; ‘Ben Beyşehir sevdalısıyım’. Dediler ki; ‘bakan olacak’…

“BİZ BAŞKAN OLACAĞIZ, BEYŞEHİR KAZANACAK”

Bunların hepsini duyduk,  biz onlara dedik ki; ‘Biz Beyşehir sevdalısıyız,  biz bu yola çıktık, biz başkan olacağız,  hepimiz kazanacağız, Beyşehir kazanacak, bütün sloganımız hep böyleydi.

Alanda çalışmaya başladıktan sonra  75 gün boyunca  sabah namazından sonra kalktık,  yatsı namazına kadar  Beyşehir’in bütün sokaklarında,  bütün caddelerinde,  esnafların dükkanlarında  izimiz var; kahvelerin masalarında  çay tabaklarımız var,  bütün mahalleleri gezdik.

Şu ana kadar belki 20’ye yakın  dış mahallemizi gezdik,  onların kahvehanelerine oturduk,  kıraathanelerinde  yaşlılarımızın dizlerin dibine  çöktük ve onları dinledik.  Ben bu 75 gün boyunca gezerken elbette bir iz bıraktım, ama bir şeyle karşılaştım, karşılaştığım en önemli şey; Yeniden Refah’tı, bunu samimiyetle söylüyorum. Çünkü Yeniden Refah bu şehrin sokaklarında caddelerinde köylerinde iz bırakmıştı. Ben bu izle karşılaştım, Yeniden Refah’lı arkadaşlarımız, şehirleri, köyleri, caddeleri gezerken onlar da bir isimle karşılaştılar; Hüseyin Muşmal’la…   Şimdi biz inandık bu süreç içerisinde başkan olacağımıza, ama benim dışımda  inanan halk kitlesinin yanında da Yeniden Refah  vardı.

“75 GÜN GEZDİKTEN SONRA BUNA İNANDIK”

En sonunda biz güçlerimizi birleştirme, bir etme, tek etme davasına gönül verdik ve nihayetinde huzurunuza şu anda Yeniden Refah Partimizin Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkmış bulunuyorum.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Emin olun ben bu kalabalığı gördükten sonra söylemiyorum, 75 gün gezdikten sonra biz bu şehirde Allah’ın izniyle başkan olacağımıza inandık, yalnız biz burada aynı zamanda bir davayı da başkan kılmamız gerektiğine inandık, bu dava işte benim şehrin sokaklarında gördüğüm rahmetli Necmettin Erbakan’ın hatırası, Yeniden Refah Partisi idi, Allah’ın izni ile Beyşehir’de Yeniden  Refah Partisi’ni iktidara taşıyacağız.”

“BEYŞEHİR’İN SORUNLARININ HEPİMİZ FARKINDAYIZ”

Konuşmasında, Beyşehir’in yaşadığı sorunları görünce bunları çözüme kavuşturabilmek için ilçe halkının önüne düştüğünü de anlatan Muşmal, şunları kaydetti:

“Elbette size söyleyeceğimiz çok şey, sizin de bizlere söyleyeceğiniz çok şey var; ben buna inanıyorum. Biz alanı gezerken şehrimizin sorunlarının zaten şehrimizde yaşayan insanlar tarafından bilindiğini gördük. Yani bizim yukarıdan bir profesör getirmemize gerek yoktu, şehrimiz, şehrimizin sakinleri, mahallemizde yaşayan insanlar ariftiler ve bu arifhane bakışlarıyla bu şehrin sorunlarını biliyorlardı. Hepimiz biliyoruz, bugün caddeye çıksak  Beyşehir’in sorunlarının hepsinin farkındayız, hatta bazıları çözüm önerilerinin de farkında… Ama ne gerekiyordu, onların önüne hiç korkmadan, yılmadan çıkan bir insan lazımdı, biz de Allah’ın izniyle onların işaretiyle önünüze düştük.”

“ENGELLEMELERLE DE KARŞILAŞTIK AMA AŞTIK”

Muşmal, bu süreç içerisinde çeşitli engellerle de karşılaştıklarını vurgulayarak, Yeniden Refah Partisi’nden aday olmaması için önlerine engeller de konulduğunu belirterek, “Biz bu engelleri de Allah’ın izniyle aştık”ifadelerini kullandı.

“TÜNELİN SONU, IŞIK GÖRÜNDÜ”

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan da, “Tünelin sonu göründü, ışığımız göründü. Hep birlikte inşallah bu zafere adım adım yaklaşıyoruz. Hep beraber başaracağız bunu.”sözleriyle başladığı konuşmasında, aday gösterdikleri Prof.Dr.Muşmal’la birlikte hem partileri hem de Beyşehir için güzel bir imza attıklarına vurgu yaparak, “Bu güzel başlangıcın besmelesini çektik. Ateşten gömleği, Rahmetli Erbakan hocamızın gömleğini bugün sayın başkanımız giydi, kendisine bu davada, bu kutlu yolda başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

“BEYŞEHİR’İN ÇEHRESİNİ, AHENGİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Ceylan, yerel seçim sürecinde de yılmadan mücadele vererek ve çalışarak Beyşehir’de belediye başkanlığını kazanacaklarına ve YRP bayrağını yerel yönetimlerde sallandıracaklarına olan inancını dile getirerek, “Beyşehir’de inşallah YRP’nin belediye başkanlığını hep birlikte kazanacağız. Beyşehir’in çehresini, ahengini değiştireceğiz. Bizler yılmadan, hep birlikte bugüne kadar 5 yıllık bir parti olmamıza rağmen şu ana kadar Beyşehir’de ismimizi elimizden geldiği kadar, tüm teşkilat olarak, tüm ekip olarak, kurucu üyesinden tutun da bugüne kadar çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunlar sizin başarınız, kadın ve gençlik kollarımızın, teşkilatımızın başarısı, Allah hepinizden razı olsun.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL