ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

BEYŞEHİR – 19 mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı ile gençlik haftası kutlamaları anıt alanında düzenlenen programla sona erdi.           Tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ın..

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

BEYŞEHİR – 19 mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı ile gençlik haftası kutlamaları anıt alanında düzenlenen programla sona erdi.
          Tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ın Atatürk anıtına çelenk koyması,  Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.
          Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır yaptı.
          Bayındır: Atatürk’ün 19 Mayıs’ta milli duygular içerisinde Samsun’da attığı ilk adımın Türk milletinin bağımsızlığını kazanma ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yoluna atılmış en önemli adım olduğunu belirten Bayındır, “İşte bu yüzden Türk milletinin vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yürekten hissetmekteyiz” dedi.

          Bayındır’ın konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.
          Anıt alanında ki törenler, Beyşehir’de düzenlenen bahar turnuvası ve gençlik haftası etkinliklerinde dereceye giren okullara protokol tarafından kupa ve madalyaları verilmesiyle son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL