ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şenol: Üzümlü Beyşehir’in Lokomotifidir

            BEYŞEHİR – Süleyman Şenol, Üzümlü beldesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Üzümlü, dünyanın her tarafı ile bağlantısı bulunan, dünyanın her tarafından gelen misafirleri ağırlayan, Beyşehir’in..

Şenol: Üzümlü Beyşehir’in Lokomotifidir

            BEYŞEHİR – Süleyman Şenol, Üzümlü beldesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Üzümlü, dünyanın her tarafı ile bağlantısı bulunan, dünyanın her tarafından gelen misafirleri ağırlayan, Beyşehir’in adeta bir misafir odasıdır. Beyşehir’in küresel ölçekte tanınmasına, Huğlu ile birlikte katkı sağlayan, sanayinin ve ticaretin lokomotifi bir beldemizdir.” diye konuştu.
            “Yeni uygulamaya konulan büyükşehir yasası kapsamında her ne kadar kasabalık ve belediyelik vasfı 30 Mart itibari ile sona erecek olsa bile Üzümlü, Beyşehir’in merkez hariç nüfusça en kalabalık, en fazla istihdam sağlayan ve üreten yerleşim yeridir. Bu özellikleriyle Üzümlü, resmi statüsü itibari ile yeni bir kimliğe bürünse bile bizim açımızdan, Beyşehir açısından bir şehir özelliği taşımaktadır. Biz Üzümlü’ye her zaman bu gözle bakacağız.” diyen Süleyman Şenol, Üzümlü’nün Beyşehir ‘de belediyecilik açısından bir kent olarak değerlendirilmesinin şart olduğunu ifade etti.
            Yerel seçim çalışmaları kapsamında Üzümlü’yü bugüne kadar üç kez ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerde Üzümlü halkının misafirperverliğini, dostluğunu, gönül zenginliğini her defasında hissettiklerini, dünyanın her tarafı ile ticari bağlantılarının bulunması sebebiyle öngörülü, konulara geniş açılardan yaklaşabilen, vizyon sahibi insanlar olduklarını sözlerine ekleyen MHP Belediye Başkan Adayı Şenol, “Üzümlü’nün, farkındalık açısından donanımlı olduğu herkes tarafından biliniyor. Ne istediklerini bilen bir yapıları var. Bu sebeple Üzümlü’nün sıkıntılarının çözümü oldukça kolay olacak. Üzümlü sanayisinin sorunlarını biliyoruz. Üzümlü sanayi sitesinin alt yapısıyla ilgili sıkıntıları derhal çözeceğiz. Çünkü Üzümlü’nün kaybedecek zamanı yok. Yeni istihdam alanları ile birlikte bir nüfus artışı yaşayacakları ortada. O zaman da, konut ihtiyacı ortaya çıkacak. Biz Üzümlü’nün bir kentsel dönüşüm anlayışı ile bu ihtiyacının çözümü için de hem yeni konut alanları açacağız hem de estetik bir kentleşme sağlayacağız. Sosyal alanları ile konutları ile şehir standartlarına kavuşmuş bir Üzümlü’yü en kısa sürede oluşturacağımızın sözünü veriyorum.  Ben hayal etmiyorum. Üzümlü ile ilgili yapacaklarımızın tamamının projelendirilmiş olduğunu çok yakında değerli Üzümlülü hemşerilerimle paylaşacağım.” dedi.
            Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir Başkan Adayı Süleyman Şenol,  açıklamalarının son bölümünde, “Beyşehir’in en köklü belediyelerinden birine sahip iken bir kanunla bunu kaybettiler. Doğal olarak, belediyenin eksikliğinden dolayı endişeliler. Belediye, bir yerleşim yeri için her şeydir. Ama şunu özellikle ifade ediyorum ki, Üzümlü rahat olsun. Bu konuda en küçük bir sıkıntı çekmeyecekler. Çünkü yıllardır Beyşehir’in tanıtımına, ekonomisine, ticaretine hatta hayırsever kimliği ile sosyal yardımlaşma alanında da çok büyük hizmetler vermiş olan ve bugün de vermeye devam eden Üzümlü’ye hizmet, Huğlu’ya hizmet bütün Beyşehir’e hizmet etmek demektir. Ben bu hizmeti vermekten onur duyacağım, şeref duyacağım” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL