ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

3 Aralık Engelliler Günü

             BEYŞEHİR – 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle Beyşehir sakatlar derneğinde bir dizi ziyaret programı düzenlendi. Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ve dernek..

3 Aralık Engelliler Günü

             BEYŞEHİR – 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle Beyşehir sakatlar derneğinde bir dizi ziyaret programı düzenlendi. Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşçı ve meclis üyeleri ile Ali Akkanat ve İhsan Kabadayı ortaokulu öğrencileri katıldı.
            Ziyarette konuşan Belediye Başkanı İzzet Taşçı; Engellilerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını, her hangi bir problem olduğunda kendileriyle irtibata geçerek sorunun çözülmesinde yardımcı olacaklarını söyledi.
            Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’te: “Toplumun önemli bir kesimini oluşturan ve diğer insanlara göre bazı yoksulluklar ve mahrumiyet içerisinde bulunan insanların her zaman hatırda bulunması, onlar için gerekli imkanların devletimiz aracılığıyla yerine getirilmesi görevimizdir. Türkiye’de olduğu gibi dünyada da bugün coşkulu bir şekilde kutlanıyor” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL