ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Partiden Ali Akkanat Kampüsü’ne ziyaret

          BEYŞEHİR – Bu ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Beyşehir Ali..

Ak Partiden Ali Akkanat Kampüsü’ne ziyaret

 

        BEYŞEHİR – Bu ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. 
        Partililer, ziyaretlerde fakülte dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk’ten yüksek öğrenim çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
         Ziyaretleri değerlendiren Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle ilçe teşkilatı olarak iki haftalık bir süreçte şehir merkezinde eğitim faaliyeti gösteren tüm okulları ziyaret ettiklerini söyledi. Huğlu; ziyaretler esnasında okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek, okulların ve mensuplarının istek ve sorunlarını dinlediklerini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL