ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış, partililerle kahvaltıda buluştu

BEYŞEHİR – 7 Haziran’da milletvekilliği görevi sona erecek olan Akış, AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Burada, kürsüye gelerek yaptığı konuşmada,..

Akış, partililerle kahvaltıda buluştu

BEYŞEHİR – 7 Haziran’da milletvekilliği görevi sona erecek olan Akış, AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Burada, kürsüye gelerek yaptığı konuşmada, partililere hitap eden Akış, çıkılan yolda hep birlikte yürüdüklerini belirterek, “Bu yürüyüşümüz her zaman huzur içerisinde rahatlıklar içerisinde olmadı,  zor zamanlarda geçirdik,  partimize yönelik  tüm tehditlere  birlikte göğüs  gerdik, kötü günlerde  birbirimize sarıldık,  Allah’a hamd olsun  sancağı düşürmeden  bugünlere kadar geldik.”dedi.
        7 Haziran’da görev süresinin dolacağını hatırlatan Akış,  “İstedim ki bugün birlikte olalım, hasbıhal edelim, helalleşelim, elbette  bu bizim için bir veda, bir ayrılık asla değildir,  ancak eskisi gibi  böyle toplantılarda  sıkça birlikte olamayacağımız da bir gerçektir”diye konuştu.
        Konuşmasında, teşkilat mensuplarını mahçup etmemek için gece gündüz çalıştığını vurgulayan Akış, hep birlikte Beyşehir için önemli işleri başardıklarını söyledi. Beyşehirliler’in 30-40 yıllık gündemlerinde olan hizmetleri memlekete kazandırdıklarını dile getiren Akış, “Dışarıda,  bizlere, sizlere  yönelik söylenenler ne olursa olsun;  devrim niteliğindeki , olmaz denilen hizmetlere  hep birlikte imza attık. Bundan sonra  henüz sonuna gelmediğimiz  yatırımlarımızı, hizmetlerimizi  sizlere emanet ediyorum.  Biliyorum ve inanıyorum ki,  yeni arkadaşlarımız  sizlerin de desteğiyle  bu hizmetleri neticelendirecektir”şeklinde konuştu.
         Akış, konuşmasında, bugüne kadar girdikleri seçim mücadelelerine de değindi.  Tüm seçimlerde el  ele, gönül gönüle bir mücadele sergilediklerini anlatan Akış, “Zaferin sahibi sadece ve sadece Allah’tır”  inancı ve bilinciyle Beyşehir’de adeta destanlar yazdıklarını dile getirdi. “Kaybedecekler” denilen seçimlerde bile rakiplerinin burnunu sürtmeyi hep beraber başardıklarını ifade eden Akış, “Dün nasıl  bu memleketin çocuklarını hiçe sayarak  siyaset yapmışlarsa, bugün hala  siyasi ikballeri uğruna  memleket çocuklarının hizmetlerini  televizyon televizyon gezerek  karalayanlarla birlikte hep beraber mücadele ettik,  kalbinde Beyşehir sevdasını  hizmet sevdasını değil,  benlik sevdasını taşıyan  makam, mevki hırsından kör olmuş  fitne sahiplerine hep birlikte ders verdik,  kah ağladık hüzünlendik,  kah güldük,  mutlu olduk,  ama başarımız  hep daim oldu,  Allah’ın izniyle  aziz hemşehrilerimiz bizi hiç mahçup etmedi,  hiç başımız yere eğilmedi,”dedi.
         2015 seçimlerinin de başarıyla neticeleneceğine inandıklarını aktaran Akış, tüm kazanımların bu seçimde perçinleneceğini belirtti. Akış, şöyle devam etti: “İstikrarı sabit kılacağımız  yeni bir anayasayı  ve başkanlık sistemini  bu aziz millete  hep birlikte hediye edeceğiz, bu hareket  bu parti  asırlar öncesinden başlamış,  kutlu bir davanın  ve yürüyüşün mirasını  omuzlarında taşıyan partidir,  1071’de Malazgirt Ovası’nda  Sultan  Alparslan’ın  arkasında  namaza duran,  ellerini dua için semaya açan, neferlerin hissiyatı ne ise  bizlerin ve bu partinin mensuplarının  hissiyatı da odur.  O yüzden  sanmayalım ki 13 yıllık bir yoldan geliyoruz, biz asırlardır yürüyoruz, dolayısıyla isimlerin hiçbir önemi yoktur, isimler fanidir,  baki olan davadır,  dün bu davanın sancaktarlığını  başkaları yapıyor,  mücadelesini başkaları veriyorlardı,  bugün bu sancağı biz  şanla şerefle  taşıyoruz, yarın da bu dava sancağı düşmeyecek,  bu dava sahipsiz kalmayacaktır. Bu büyük dava, bu kutlu hareket mensuplarıyla şereflenmez, mensuplarına şeref verir, ‘ben yoksam  dava da yok’ diyenler,  daha en baştan  kaybetmiş olanlardır,  ‘ben olmazsam dava ilerleyemez’ diyenler, davanın özünü  ve ruhunu  anlamamış olanlardır,  ‘bu dava ancak benim ismimle kalabilir,  ancak benimle şereflenir’ diyenler kibir tuzağına düşenlerdir,  bu dava hiçbir zaman koltuk davası  olmamıştır, bu dava tarihin hiçbir döneminde makam, rütbe davası, paye davası olmamıştır. Tarih, davasına ihanet edenlerin nasıl onursuzca yok olup gittiğinin örnekleriyle doludur,  arkasında eser bırakanların ise  yıllarca hatırlanacağı  bir gerçektirb  Rabbim şahsımın da  sizlerin de  hayırla hatırlanmasını  bizlere nasip etsin. Bugüne kadar değerli dostlarım çok ciddi bir emeği ortaya koydunuz,  Beyşehir için çok ciddi işler yaptınız,  sizlere çok teşekkür ediyorum.Sizler,  bizi bu şerefli göreve taşıdınız, biz Beyşehir sokaklarına çıktığımızda biliyorduk ki,  arkamızda  bu teşkilat var genel merkez de bir   siyasi pozisyon aldığımızda  biliyorduk ki arkamızda bu teşkilat  var ve göğsümüzü gere gere  hiçbir şeyden korkmadan mücadele ettik”
          Konuşmasının sonunda partililerden haklarını helal etmesini isteyen Akış, “Bizim hakkımız yoktur,  ama zerre miskal bir hakkımız varsa  bizlerden yana helali hoş olsun”dedi.
          Kendisinin  Recep Tayyip  Erdoğan’ın  talebesi olduğunu, O’nun  kendilerine öğrettiği çok şeyin var olduğunu vurgulayan Akış, “Başta  siyaseti ondan öğrendik.,  dik duruşu ondan öğrendik”dedi. Akış, konuşmasını okudu bir veda şiiriyle tamamladı.
          Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konuşmasında Milletvekili Akış’a ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Akış’ın, yerel seçimlerdeki çalışmasından övgüyle söz eden Özaltun, gece gündüz demeden sahada sergilenen çalışmayla elde edilen başarıdaki en büyük payın ona ait olduğunu belirtti, “Bunu her zaman kendisine ve yüzüne de söylüyorum”diye konuştu.
           AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, Milletvekili Akış’a  düzenlediği programdan ötürü teşekkür etti. Akış’ın, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı sürecinden bu yana partiye ve ilçeye büyük hizmetleri olduğunu dile getiren Şenol, kendisine Beyşehir ve partisi adına teşekkür ettiklerini ifade etti, bundan sonraki yaşamında başarı dileğinde bulundu.
            Konuşmaların ardından Milletvekili Akış, partililerle birlikte hatıra fotoğrafları için objektifler karşısına geçti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL