ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış’dan Anlamlı Ziyaretler

       BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle aralarında öğrenim gördüğü lisenin de yer aldığı bazı okulları ve son olarak da ilkokul öğretmenini evinde..

Akış’dan Anlamlı Ziyaretler

 

     BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle aralarında öğrenim gördüğü lisenin de yer aldığı bazı okulları ve son olarak da ilkokul öğretmenini evinde ziyaret etti, kendisini yetiştiren öğretmenlerine çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladı.
            AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış’ın ziyaretine Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, bazı belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.
            Akış ve beraberindekilerin ilk ziyaret durağı Beyşehir Anadolu Öğretmen ve aynı binada öğretim faaliyeti gösteren Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi oldu. Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde öğrenim gördüğü yıllarda o dönemde okul müdürü olarak görev yapan,dersine giren ve kendisini yetiştirerek bugünlere getirdiğini ifade ettiği şimdi ise Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okul müdürü olarak görevini sürdüren Mehmet Küçüközet’e bir çiçek takdim eden Akış, öğretmenler gününü tebrik etti. Burada idarecilerden okulun sorunları hakkında bilgi alan Akış’a, Okul Öğrenci Başkanı Ayşenur Koç da isteklerini anlattı. Sınıflarda oturup ders gördükleri sıraların sırt ağrısı yaparak rahatsızlık verdiğinden yakınan Koç,Akış’tan öğrencilere daha rahat sıra imkanı verilmesi için destek talebinde bulundu.Ardından Akış’la birlikte sınıfları ziyaret ederek, ders görülen sıralara birlikte oturdu.Akış, sınıflarda öğrencilerle sohbet de etti.
       Akış ve beraberindekiler daha sonra lise öğrenimini gördüğü Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Akış, okul müdürü Mustafa Akçay’a çiçek takdim etti, kendisinin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
        Akış, son olarak emekli ilkokul öğretmeni Aysel Kurul’u da evinde ziyaret ederek, ellerinden öptü ve bir çiçek takdim ederek öğretmenler gününü tebrik etti. Akış, ziyarette, ilkokul öğretmeni ile birlikte okul günlerindeki anıları tazeleme imkanı buldu.
        AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir gün öncesinden hem öğrencilerle bir araya gelmek, hem de kendisine emek vererek bugünlere getiren öğretmenlerin gününü kutlamak istediğini söyledi. Anadolu Öğretmen Lisesi’nde öğrenim gören Ayşenur Koç’un kendisini okuluna davet ettiğini de vurgulayan Akış, “Gerçekten her öğrencimizin bu şekilde okulundaki ve çevresindeki problemlere duyarlı olması gerekiyor. Bu problemlerin çözümünde takipçi olması gerekiyor. Ayşenur, bu konuda bir örnek. Kendisini tebrik ediyorum. Beni Ankara’da iken mecliste genel kurulda aradı ve dedi ki; ‘vekilim okulumuzun yanına bir saha yapılıyor, bunun milli emlaktan tahsisi varmış, fakat yazısı başbakanlıktan henüz çıkmamış…’ Bu kadar da ayrıntısıyla takip eden bir kardeşimiz. Benden rica etti, biz de zaten takip ediyorduk. Ona da o müjdeyi getirdik. İnşallah önümüzdeki hafta milli emlak’a yazısı gidecek ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaleye çıkılacak. Ayşenur’un da bu talebi yerine gelmiş olacak. Burada birçok talepte daha bulundu. Hem öğrenci kardeşleri adına, onların daha rahat bir ortamda öğrenim görmeleri için, o taleplerini de biz takip edeceğiz. Bu arada, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum, onlara minnettar olduğumuzu, hem teşkilatımız, hem bizler ortak bir şekilde ifade ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL