ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akparti’den Dekan Çelik’e ziyaret

       BEYŞEHİR – Akparti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı Nafiz Huğlu ve yönetim kurulu üyeleri beraberinde Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile birlikte Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi..

Akparti’den  Dekan Çelik’e ziyaret

 

     BEYŞEHİR – Akparti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı Nafiz Huğlu ve yönetim kurulu üyeleri beraberinde Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile birlikte Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Adnan Çelik’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler
     Ziyarette Akparti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı  Nafiz Huğlu,Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Akparti Beyşehir İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden Hazım Kesme, Ertan Bal,Kazım Güzelbay,Halil Ayhan ve Ekrem Kabakçı yer aldı.
     Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Prof.Dr. Çelik’e Beyşehir’e hoş geldin diyen heyet ;Beyşehir’de Üniversitenin her türlü sorununda her zaman kendilerini yanlarında bilinmesini istediler. Bugüne kadar Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu ile Beyşehir’de çok önemli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini bunun bundan sonrada devam edeceğini umut ettiklerini belirten heyet başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Adnan Çelik; “Beyşehir’de yeni projeler üretmenin gerektiğini ve geçmişteki ivmenin düşürülmeden daha yüksek noktalara getirilmesi için mücadele edeceğini söyledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL